nieuws

Ontgassingsstation

bouwbreed Premium

Brede horizontale groeven komen in de betonnen buitenwanden van het nieuwe ontgassingsstation van drinkwaterbedrijf Vitens in Spannenburg. BAM-medewerkers zijn druk bezig met het storten van het beton voor die wanden. De bouwvakkers werken op de grootste muur van 17 meter lang, 8 meter hoog en 30 centimeter breed. De eerste stort vergde 40,8 kubieke meter […]

Brede horizontale groeven komen in de betonnen buitenwanden van het nieuwe ontgassingsstation van drinkwaterbedrijf Vitens in Spannenburg. BAM-medewerkers zijn druk bezig met het storten van het beton voor die wanden. De bouwvakkers werken op de grootste muur van 17 meter lang, 8 meter hoog en 30 centimeter breed. De eerste stort vergde 40,8 kubieke meter beton. Een tweede wand is de helft lager. Boven op beide muren tekende Architectenbureau irs. Vegter in Leeuwarden een gekantelde kap, die licht doorlaat. De gelamineerde houtconstructie voor de kap is afkomstig van De Groot Vroomshoop. Foto: Alex J. de Haan

Reageer op dit artikel