nieuws

Lenen, daar houdt Dijkstra Draisma niet van

bouwbreed Premium

Lenen, daar houdt Dijkstra Draisma niet van

Dijkstra Draisma behoort tot de top vijf van best presterende bouwbedrijven die in de Cobouw 50 gepresenteerd werden.

Dat komt onder meer door het ‘spaarpotje’ dat de onderneming in de loop der jaren aanlegde. “We hebben het geld altijd in het bedrijf achtergelaten”, aldus directeur Biense Dijkstra. Dijkstra kijkt vanuit de vergaderruimte naast de directiekamer uit over het terrein naast het hoofdkantoor van Dijkstra Draisma in Dokkum. “Dit zijn allemaal onze spullen”, zegt hij trots. “De panden, de bedrijfswagen en het materieel zijn eigendom. Geen leasecontracten of hypotheken.” Lenen, daar houdt Dijkstra niet van. “Als je geen geld hebt, kun je het ook niet uitgeven”, vindt hij. “Cash is king.”

Bestel hier de Cobouw 50

Reageer op dit artikel