nieuws

ISSO vraagt ZZP’ers om expertise

bouwbreed Premium

ISSO vraagt ZZP’ers om expertise

ZZP’ers in de bouw en de installatie doen door het speciale karakter van hun manier van werken ook bijzondere kennis op.

Installateursdenktank ISSO wil die kennis ontsluiten door middel van crowdsourcing; een menigte mensen aanspreken op wat ze weten en kunnen. “Om te beginnen met specifieke oproepen waar iedereen die dat wil via de website van ISSO op kan reageren met praktische voorbeelden en theoretische onderbouwingen”, zegt Arjan Schrauwen van ISSO.

ZZP’ers zien en ervaren als zelfstandige die bij verschillende bedrijven komt meer dan mensen in loondienst bij een bedrijf, vindt hij. Zo zijn er nog meer partijen te benoemen die allemaal hun eigen specifieke expertise hebben.

Reageer op dit artikel