nieuws

Hoefnagels levert nieuw brandscherm

bouwbreed Premium

Hoefnagels Branddeuren levert onder de naam Firescreen Temperature een brandwerend rolscherm dat zonder sprinklerinstallatie de hitte van een brand zestig minuten binnen het compartiment houdt. Firescreen Temperature beperkt de warmtestraling tot maximaal 1 kilowatt per vierkante meter. Het scherm meet maximaal 5 bij 4 meter. UItgerold vormt het een brandcompartiment. De brandweer kan er een […]

Hoefnagels Branddeuren levert onder de naam Firescreen Temperature een brandwerend rolscherm dat zonder sprinklerinstallatie de hitte van een brand zestig minuten binnen het compartiment houdt. Firescreen Temperature beperkt de warmtestraling tot maximaal 1 kilowatt per vierkante meter. Het scherm meet maximaal 5 bij 4 meter. UItgerold vormt het een brandcompartiment. De brandweer kan er een evacuatieroute mee maken of zich een weg banen naar de brandhaard. Hoefnagels liet het rolscherm testen volgens EN 1634-1 en EN 13501-1. Het product is EI-geclassificeerd.

Reageer op dit artikel