nieuws

Boskalis blijft bij bod op rederij Dockwise

bouwbreed

Boskalis is niet van plan het voorgenomen bod van 682 miljoen euro op zeevervoerder Dockwise te verhogen. Maandag kondigde Boskalis aan een bod te doen op alle uitstaande aandelen Dockwise van 17,20 euro per aandeel. De directie van Dockwise vond het bod te laag “gezien het potentieel van het bedrijf”. Twee aandeelhouders, Sankaty Advisors en […]

Boskalis is niet van plan het voorgenomen bod van 682 miljoen euro op zeevervoerder Dockwise te verhogen. Maandag kondigde Boskalis aan een bod te doen op alle uitstaande aandelen Dockwise van 17,20 euro per aandeel. De directie van Dockwise vond het bod te laag “gezien het potentieel van het bedrijf”. Twee aandeelhouders, Sankaty Advisors en Project Holland Fonds met samen 19,1 procent van de aandelen, toonden zich al eerder ontevreden. HAL Investments, dat een belang heeft van circa 31,7 procent steunt het overnamebod wel. Boskalis heeft zelf een derde van de aandelen in handen. Daarmee zou het belang van Boskalis in Dockwise uitkomen op 64,7 procent.

Reageer op dit artikel