nieuws

BAM Techniek – ICT kiest voor integratie

bouwbreed

BAM Techniek – ICT gaat verder onder de naam BAM Techniek – Integrated Works. De aanpassing markeert de samenvoeging van drie kennisgebieden. De divisie bundelt de thema’s informatie- en communicatietechnologie, meet- en regeltechniek en veiligheid. “We hebben onze deskundigheid bijeen gebracht om ontwikkelingen zoals smart buildings niet alleen te volgen maar ook om er het […]

BAM Techniek – ICT gaat verder onder de naam BAM Techniek – Integrated Works. De aanpassing markeert de samenvoeging van drie kennisgebieden. De divisie bundelt de thema’s informatie- en communicatietechnologie, meet- en regeltechniek en veiligheid. “We hebben onze deskundigheid bijeen gebracht om ontwikkelingen zoals smart buildings niet alleen te volgen maar ook om er het voortouw in te nemen”, zegt Jasper van ‘t Wout, directeur BAM T-IW. “Denk aan het nieuwe werken en duurzaamheid en energiebesparing, onderwerpen ie een steeds grotere impact hebben op bedrijfsgebouwen.”

Reageer op dit artikel