nieuws

Baanverlenging

bouwbreed Premium

De baanverlenging van Groningen Airport Eelde is begonnen. Dura Vermeer is op diverse plaatsen aan het werk. Op het veld voor de toren worden oude rioleringsbuizen verwijderd, omdat deze niet onder het nieuwe parkeerdek van de vliegtuigen mogen lopen. Achter op het veld, in het verlengde van de oude baan wordt druk gewerkt aan de […]

De baanverlenging van Groningen Airport Eelde is begonnen. Dura Vermeer is op diverse plaatsen aan het werk. Op het veld voor de toren worden oude rioleringsbuizen verwijderd, omdat deze niet onder het nieuwe parkeerdek van de vliegtuigen mogen lopen. Achter op het veld, in het verlengde van de oude baan wordt druk gewerkt aan de fundering van de te realiseren landingsbaan. Foto: Jos Schuurman

Reageer op dit artikel