nieuws

All-Up levert Klaas’ sterkste alu-kraan

bouwbreed

All-Up uit Almelo levert met de K31-35 TSF de sterkste dakdekkerskraan die de Duitse machinebouwer Klaas in zijn catalogus heeft staan. Het nieuwste model kraan heeft een aluminium giek die maximaal 5 ton hijst. Met een zijdelings bereik van 31 meter hijst de machine nog 500 kilo. De haak komt tot 35 meter hoog. Klaas […]

All-Up uit Almelo levert met de K31-35 TSF de sterkste dakdekkerskraan die de Duitse machinebouwer Klaas in zijn catalogus heeft staan. Het nieuwste model kraan heeft een aluminium giek die maximaal 5 ton hijst.

Met een zijdelings bereik van 31 meter hijst de machine nog 500 kilo. De haak komt tot 35 meter hoog. Klaas is volgens All-Up niet de enige machinebouwer die een kraan levert met deze prestaties, “al kun je alle dakdekkerskranen niet over één kam scheren.”

Wel hebben die andere dakdekkerskranen volgens de leverancier vaak allemaal een stalen giek. Deze bovenbouw staat op vierassige onderstellen van gemiddeld 33 ton. Klaas gebruikt een tweeassig 13 tons onderstel van MAN.

Reageer op dit artikel