nieuws

Volker Rail: niveau 3 op veiligheidsladder

bouwbreed

Spooraannemer Volker Rail heeft als eerste niveau 3 van de veiligheidsladder behaald. Dat geeft het bedrijf recht op 5 procent fictieve korting bij aanbestedingen van spoorbeheerder ProRail. “Dit betekent dat veilig gedrag wordt beloond”, laat Volker Rail weten in een toelichting. Volgens de onderneming is het bereiken van niveau 3 “het bewijs” dat de spooraannemer […]

Spooraannemer Volker Rail heeft als eerste niveau 3 van de veiligheidsladder behaald. Dat geeft het bedrijf recht op 5 procent fictieve korting bij aanbestedingen van spoorbeheerder ProRail.

“Dit betekent dat veilig gedrag wordt beloond”, laat Volker Rail weten in een toelichting. Volgens de onderneming is het bereiken van niveau 3 “het bewijs” dat de spooraannemer qua veiligheidsbewustzijn “op de goede weg is”.

Strukton Rail maakte gisteren bekend eveneens de derde trede te hebben bereikt.

Reageer op dit artikel