nieuws

Viltpanelen Viltex verbeteren akoestiek

bouwbreed Premium

Viltsonic noemt Viltex het paneel waarmee de leverancier uit Lelystad galmende ruimten een betere geluidkwaliteit zegt te geven. De panelen meten in breedte en hoogte respectievelijk 600 en 2420 millimeter bij een dikte van 60 millimeter. Viltex levert ook uitvoeringen die aan specifieke omstandigheden zijn aangepast. De platen worden blind bevestigd en afgewerkt met slijt- […]

Viltsonic noemt Viltex het paneel waarmee de leverancier uit Lelystad galmende ruimten een betere geluidkwaliteit zegt te geven. De panelen meten in breedte en hoogte respectievelijk 600 en 2420 millimeter bij een dikte van 60 millimeter.

Viltex levert ook uitvoeringen die aan specifieke omstandigheden zijn aangepast. De platen worden blind bevestigd en afgewerkt met slijt- en kleurvaste wolvilt. De afwerklijsten zijn eveneens afgewerkt met vilt.

Reageer op dit artikel