nieuws

TCN Urop en TCN Assets failliet

bouwbreed Premium

TCN Urop en TCN Assets failliet

TCN Urop, TCN Assets en TCN Property Projects zijn door de Utrechtse rechtbank failliet verklaard.

Dat hebben de curatoren van de projectontwikkelaar bekendgemaakt. Het gaat om de belangrijkste onderdelen van de onderneming. De curatoren zijn inmiddels in gesprek met mogelijke kopers voor verschillende projecten in de portefeuille van TCN. De huurcontracten met huurders op projecten en de dienstverlening aan huurders worden gewoon voortgezet.

TCN UROP is de moedermaatschappij van de TCN groep. In dochtervennootschap TCN Assets zijn nagenoeg alle vastgoedposities en vastgoedprojecten ondergebracht. In TCN Property Projects is het grootste deel van het personeel ondergebracht. Deze drie vennootschappen verkeren alle in staat van faillissement.

Ook TCN Media Park, de organisatie die het management van het Media Park in Hilversum verzorgt, is failliet verklaard.

Reageer op dit artikel