nieuws

Speelhal wordt 
winkel

bouwbreed Premium

Meters betonstaal liggen op het Amsterdamse Rembrandtplein, hoek Reguliersbreestraat en Korte Reguliersdwarsstraat. In opdracht van M. Caransa BV verbouwt aannemer De Nijs uit Warmenhuizen een voormalige speelhal tot winkelruimte. In totaal 220 vierkante meter, waaronder een kelderverdieping van 3,20 meter hoog. Momenteel wordt de fundering gemaakt. Vijftien man telt projectleider Nico Doornberg op de bouwplaats: […]

Meters betonstaal liggen op het Amsterdamse Rembrandtplein, hoek Reguliersbreestraat en Korte Reguliersdwarsstraat. In opdracht van M. Caransa BV verbouwt aannemer De Nijs uit Warmenhuizen een voormalige speelhal tot winkelruimte. In totaal 220 vierkante meter, waaronder een kelderverdieping van 3,20 meter hoog. Momenteel wordt de fundering gemaakt. Vijftien man telt projectleider Nico Doornberg op de bouwplaats: timmerlieden van De Nijs en ingehuurde vlechters en elektriciëns. Volgens plan moet de winkel begin 2014 worden opgeleverd, een huurder is nog niet bekend. Foto: Ronald Bakker

Reageer op dit artikel