nieuws

Sociaal contract voor partners Zoontjens

bouwbreed

CRH-dochter Zoontjens sluit een sociaal contract met zijn onderaannemers. De specialist in parkeerdaken en dakinrichtingen legt in het document onder meer afspraken vast over samenwerking, veiligheid, gezondheid, risicomanagement, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Om gecertificeerd onderaannemer te worden en te blijven moeten er jaarlijks een aantal modules worden gevolgd. Zoontjens wil per project met […]

CRH-dochter Zoontjens sluit een sociaal contract met zijn onderaannemers. De specialist in parkeerdaken en dakinrichtingen legt in het document onder meer afspraken vast over samenwerking, veiligheid, gezondheid, risicomanagement, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Om gecertificeerd onderaannemer te worden en te blijven moeten er jaarlijks een aantal modules worden gevolgd.

Zoontjens wil per project met zijn onderaannemer op dezelfde manier werken. Het bedrijf wil extra aandacht geven aan onderwerpen als maatschappelijk verantwoord ondernemen, leidende principes opdrachtgevend bouwbedrijf en best value procurement.

De eerste certificaten worden vandaag uitgereikt aan de onderaannemers van Zoontjens.

Reageer op dit artikel