nieuws

Scholtens Groep ontslaat 22 werknemers

bouwbreed

De Scholtens Groep uit Wognum en De Meern ontslaat 22 werknemers. Het gaat om metselaars en timmerlieden van het bedrijfsonderdeel Scholtens Bouw. Negentien werknemers van de vestiging in Wognum en drie uit De Meern. “Bij de nieuwbouw zien we een verdere specialisatie van de vaklieden en daardoor verandert de rol van de traditionele aannemer”, schrijft […]

De Scholtens Groep uit Wognum en De Meern ontslaat 22 werknemers. Het gaat om metselaars en timmerlieden van het bedrijfsonderdeel Scholtens Bouw.

Negentien werknemers van de vestiging in Wognum en drie uit De Meern. “Bij de nieuwbouw zien we een verdere specialisatie van de vaklieden en daardoor verandert de rol van de traditionele aannemer”, schrijft algemeen directeur Guido Scholtens in een verklaring op de website van zijn bedrijf. Daarom maakt het bedrijf steeds vaker gebruik van de diensten van zzp’ers en timmerbedrijven. “Wij kiezen er voor de nieuwbouwwerken te gaan uitvoeren met deze gespecialiseerde bedrijven. Hiermee kunnen wij kwaliteit blijven leveren tegen een marktconforme prijs.”

Het West-Friese bouwbedrijf gaat verder met 120 werknemers.

Reageer op dit artikel