nieuws

PvdA verzet zich tegen bouw factory outlet

bouwbreed Premium

In het gebied Bleizo nabij Zoetermeer mag geen factory outlet center verrijzen. Dat vindt de PvdA-afdeling van Zuid-Holland. Hierdoor zal het winkelend publiek de binnensteden van onder meer Zoetermeer en Den Haag gaan mijden. Met funeste gevolgen voor de detailhandel, zo redeneren de sociaal-democraten. De PvdA vindt het minder belangrijk dat vestiging van de factory […]

In het gebied Bleizo nabij Zoetermeer mag geen factory outlet center verrijzen. Dat vindt de PvdA-afdeling van Zuid-Holland. Hierdoor zal het winkelend publiek de binnensteden van onder meer Zoetermeer en Den Haag gaan mijden. Met funeste gevolgen voor de detailhandel, zo redeneren de sociaal-democraten. De PvdA vindt het minder belangrijk dat vestiging van de factory outlet werkgelegenheid met zich meebrengt. Wel onderschrijft de politieke partij dat er een ov-knooppunt bij Bleizo moet komen. “De PvdA zal om dat te realiseren actief meedenken met de betrokken gemeentes”, zo staat in een toelichting.

Reageer op dit artikel