nieuws

Onderdorpel voor energiezuinig kozijn

bouwbreed Premium

BUVA levert zijn IsoStone onderdorpels in geïsoleerde varianten met een U-waarde van 0,85 en 1,1. De leverancier uit Barendrecht noemt dat beter dan de waarden van HR++ glas. De onderdorpels kunnen daarmee worden verwekt in passieve- en andere vormen van energiezuinige kozijnen. Nieman Raadgevend Ingenieurs stelde de U-waarden vast volgens NEN-EN-ISO 1007-1+2. BUVA levert één […]

BUVA levert zijn IsoStone onderdorpels in geïsoleerde varianten met een U-waarde van 0,85 en 1,1. De leverancier uit Barendrecht noemt dat beter dan de waarden van HR++ glas. De onderdorpels kunnen daarmee worden verwekt in passieve- en andere vormen van energiezuinige kozijnen. Nieman Raadgevend Ingenieurs stelde de U-waarden vast volgens NEN-EN-ISO 1007-1+2. BUVA levert één van de onderdorpels met pur-isolatie. De standaarduitvoering heeft holle kamers waarin lucht als isolator fungeert. De onderdorpels van IsoStone worden gemaakt van glasvezelversterkte kunststof.

Reageer op dit artikel