nieuws

Kennismaken

bouwbreed

Tweedejaars leerlingen van verschillende vmbo’s uit Amsterdam, Weesp en Amstelveen maken deze week kennis met verschillende vakken in de techniek bij SSP aan de Verrijn Stuart­weg in Diemen. Timmeren, elektrotechniek, installatietechniek, stratenmaken, metaaltechniek en schilderen staan op het programma. Techniek is onder de jeugd niet echt populair, zeker niet in jaren van crisis. Foto: Ronald […]

Tweedejaars leerlingen van verschillende vmbo’s uit Amsterdam, Weesp en Amstelveen maken deze week kennis met verschillende vakken in de techniek bij SSP aan de Verrijn Stuart­weg in Diemen. Timmeren, elektrotechniek, installatietechniek, stratenmaken, metaaltechniek en schilderen staan op het programma. Techniek is onder de jeugd niet echt populair, zeker niet in jaren van crisis. Foto: Ronald Bakker

Reageer op dit artikel