nieuws

Installaties Hilton volledig in BIM

bouwbreed Premium

Bij de nieuwbouw van het Hilton hotel op Schiphol-Centrum zal Unica zijn aandeel in het project volledig volgens de BIM-werkmethodiek uitwerken in Revit, tot het niveau LOD 500, geschikt voor Beheer en Onderhoud. Dat meldt de technisch dienstverlener, die stelt over de nodige expertise te beschikken om de installaties met behulp van Flexline in Revit […]

Bij de nieuwbouw van het Hilton hotel op Schiphol-Centrum zal Unica zijn aandeel in het project volledig volgens de BIM-werkmethodiek uitwerken in Revit, tot het niveau LOD 500, geschikt voor Beheer en Onderhoud. Dat meldt de technisch dienstverlener, die stelt over de nodige expertise te beschikken om de installaties met behulp van Flexline in Revit MEP te modelleren en te ontwerpen.

Unica tekent voor alle werktuigkundige-, sanitaire-, elektrotechnische-, brandbeveiligings- en ontruimingsinstallaties van het hotel, dat het huidige Hilton vervangt. Het nieuwe Hilton is ontworpen door Mecanoo en wordt gebouwd door Ballast Nedam. Het 433 kamers tellende gebouw zal naar verwachting medio 2015 worden opgeleverd.

Reageer op dit artikel