nieuws

Imtech pakt voor 37 miljoen aan orders

bouwbreed Premium

Imtech heeft een aantal opdrachten in de wacht gesleept in Duitsland. Met de werken is volgens de technisch dienstverlener een bedrag van in totaal 37 miljoen euro gemoeid. Het gaat om de aanleg van duurzame technologische infrastructuur, onder meer in het nieuwe hoofdkantoor van Greenpeace in Hamburg. Ook werkt Imtech mee aan de aanleg van […]

Imtech heeft een aantal opdrachten in de wacht gesleept in Duitsland. Met de werken is volgens de technisch dienstverlener een bedrag van in totaal 37 miljoen euro gemoeid.

Het gaat om de aanleg van duurzame technologische infrastructuur, onder meer in het nieuwe hoofdkantoor van Greenpeace in Hamburg. Ook werkt Imtech mee aan de aanleg van een nieuw kantorencomplex in Frankfurt.

In Hamburg is Imtech verantwoordelijk voor het totale energie- en technologieconcept, waarbij de onderneming streeft naar een aanzienlijk lagere CO 2 -uitstoot en veel lager energieverbruik van het gebouw. Ook in Frankfurt spelen duurzame oplossingen, onder meer op het gebied van elektrotechniek, water en veiligheid, een belangrijke rol.

Reageer op dit artikel