nieuws

Hurks Groep breidt raad van bestuur uit

bouwbreed Premium

Hurks heeft drs. ing. Hans Nijssen benoemd tot lid raad van bestuur van het bouwconcern. Daardoor bestaat de raad weer uit drie personen. Nijssen (48) is afkomstig van Rendon Beheer, waar hij de functie van algemeen directeur vervulde. Ervaring in de bouw- en renovatiesector deed hij daarvoor op bij Koninklijke Volker Stevin en NBM Amstelland. […]

Hurks heeft drs. ing. Hans Nijssen benoemd tot lid raad van bestuur van het bouwconcern. Daardoor bestaat de raad weer uit drie personen. Nijssen (48) is afkomstig van Rendon Beheer, waar hij de functie van algemeen directeur vervulde. Ervaring in de bouw- en renovatiesector deed hij daarvoor op bij Koninklijke Volker Stevin en NBM Amstelland.

Nijssen zal bij Hurks de leiding op zich nemen van de werkmaatschappijen die zich bezighouden met realisatie, toelevering en engineering van projecten.

Reageer op dit artikel