nieuws

Holland Solar boos over energielabel

bouwbreed Premium

Holland Solar is kwaad dat de Tweede Ka mer de invoering van het energielabel blokkeert. Volgens voorzitter Gerard van Amerongen van de brancheorganisatie laat de regering zien lak te hebben aan eerder in Europa gemaakte afspraken. Holland Solar, actief voor bedrijven en instellingen die hun geld verdienen met zonne-energie, noemt het energielabel een essentieel instrument […]

Holland Solar is kwaad dat de Tweede Ka mer de invoering van het energielabel blokkeert. Volgens voorzitter Gerard van Amerongen van de brancheorganisatie laat de regering zien lak te hebben aan eerder in Europa gemaakte afspraken. Holland Solar, actief voor bedrijven en instellingen die hun geld verdienen met zonne-energie, noemt het energielabel een essentieel instrument om in Nederland te komen tot energiebesparing en de toepassing van duurzame energie. Het label geeft helder inzicht in het energiegebruik van gebouwen. Holland Solar noemt het dossier energielabel een aaneenschakeling van tien jaar opportunisti sch handelen in de politiek.

Reageer op dit artikel