nieuws

Heijmans bouwt voor Universiteit Leiden

bouwbreed

Heijmans gaat de nieuwe faculteit wiskunde en natuurkunde van de universiteit Leiden bouwen. De klus levert de bouwer uit Rosmalen circa 38 miljoen euro aan omzet op. Vastgoedbedrijf Universiteit Leiden verstrekte de opdracht “mede op basis van kwaliteitscriteria”. Het gaat om de bouw van zo’n 45.000 vierkante meter vloeroppervlak met laboratoria, collegezalen, kantoren en een […]

Heijmans gaat de nieuwe faculteit wiskunde en natuurkunde van de universiteit Leiden bouwen. De klus levert de bouwer uit Rosmalen circa 38 miljoen euro aan omzet op. Vastgoedbedrijf Universiteit Leiden verstrekte de opdracht “mede op basis van kwaliteitscriteria”.

Het gaat om de bouw van zo’n 45.000 vierkante meter vloeroppervlak met laboratoria, collegezalen, kantoren en een onderpandse parkeerkelder. Het bestek is volledig uitgewerkt in BIM. Tot mei 2013 wordt dit bestek verder geoptimaliseerd. De zogenoemde Bèta Campus wordt gerealiseerd met een ‘Breeam Very Good’ certificaat. In mei 2013 zal worden begonnen met de bouw, waarna het project naar verwachting in september 2015 wordt opgeleverd.

Reageer op dit artikel