nieuws

Groningen Seaports investeert 54 miljoen

bouwbreed Premium

Groningen Seaports breidt de Eemshaven met ruim 180 hectare uit. Met de uitbreiding is een investering van meer dan 54 miljoen euro gemoeid. Het algemeen bestuur van Groningen Seaports heeft het plan vrijdag goedgekeurd. De uitvoering van het nieuwe haventerrein in Groningen, dat bestemd is voor energie- en datagerelateerde activiteiten, zal gefaseerd plaatsvinden. Momenteel worden […]

Groningen Seaports breidt de Eemshaven met ruim 180 hectare uit. Met de uitbreiding is een investering van meer dan 54 miljoen euro gemoeid. Het algemeen bestuur van Groningen Seaports heeft het plan vrijdag goedgekeurd.

De uitvoering van het nieuwe haventerrein in Groningen, dat bestemd is voor energie- en datagerelateerde activiteiten, zal gefaseerd plaatsvinden. Momenteel worden met twee marktpartijen “serieuze onderhandelingen” gevoerd.

Reageer op dit artikel