nieuws

Fotografeer uw werkploeg

bouwbreed Premium

Fotografeer uw werkploeg op de bouwplaats, in de keet, voor het bouwbord of waar u verkiest. Wij, de redactie van Cobouw, zijn benieuwd naar die ploeg en vragen u camera – of nieuwe smartphone, dat is ons om het even – ter hand te nemen. Nog tot vrijdag 9 november heeft u de tijd de […]

Fotografeer uw werkploeg op de bouwplaats, in de keet, voor het bouwbord of waar u verkiest. Wij, de redactie van Cobouw, zijn benieuwd naar die ploeg en vragen u camera – of nieuwe smartphone, dat is ons om het even – ter hand te nemen.

Nog tot vrijdag 9 november heeft u de tijd de mooiste foto van uw werkploeg in te sturen. Uit de inzendingen kiest de redactie de meest aansprekende plaat, één die ons een mooi beeld geeft van het werk en de mensen die het uitvoeren. U reageerde al enthousiast, maar in dit geval nemen wij de vrijheid om te denken ‘hoe meer hoe beter’.

En wat zit er voor u in? Wij schenken u één pagina in Cobouw. Daarvoor sturen wij een kleine werkploeg – een redacteur en een fotograaf – erop uit om een reportage te maken over uw werkzaamheden op de gefotografeerde bouwplaats.

Hoe beter de kwaliteit – zeker 1000 pixels of 300 dpi – hoe groter de kans op een grote afdruk in de krant, in de bijlage XL die begin december verschijnt.

Stuur de foto van uw werkploeg voor 9 november 2012 naar fotowedstrijdcobouw@gmail.com.

En vergeet vooral niet uw naam en adres te vermelden.

Reageer op dit artikel