nieuws

Fijnstofzuiger AirBo tevens veegmachine

bouwbreed

Klop Innovations brengt twee accessoires op de markt voor zijn AirBo, een industriële fijn- en kwartsstofzuiger met een gesloten stofsysteem. Een metalen voorafscheider, de MacDust, ontlast en verlengt de levensduur van de stofzak. Met een nieuwe, 720 millimeter brede zuigmond van structofoam zuigt de AirBo al het overige stof op, bijvoorbeeld om projecten opleveringsklaar te […]

Klop Innovations brengt twee accessoires op de markt voor zijn AirBo, een industriële fijn- en kwartsstofzuiger met een gesloten stofsysteem. Een metalen voorafscheider, de MacDust, ontlast en verlengt de levensduur van de stofzak. Met een nieuwe, 720 millimeter brede zuigmond van structofoam zuigt de AirBo al het overige stof op, bijvoorbeeld om projecten opleveringsklaar te maken. Door de zuigmond te monteren kan de stofzuiger worden gebruikt als veegmachine.

Reageer op dit artikel