nieuws

Fetim biedt lichte paneeldeuren

bouwbreed

Fetim Professioneel stelt paneeldeuren voor buiten en binnen voor die volgens het bedrijf ruim 35 procent lichter zijn dan conventionele deuren. De leverancier gaat uit van 40 millimeter dikte wat een gewicht van ruim 50 kilo oplevert; te zwaar voor de gangbare Arbo-praktijk. De UniPrime Superlite-deurpanelen wegen maximaal 32,50 kilo. In de betrekening van Fetim […]

Fetim Professioneel stelt paneeldeuren voor buiten en binnen voor die volgens het bedrijf ruim 35 procent lichter zijn dan conventionele deuren. De leverancier gaat uit van 40 millimeter dikte wat een gewicht van ruim 50 kilo oplevert; te zwaar voor de gangbare Arbo-praktijk. De UniPrime Superlite-deurpanelen wegen maximaal 32,50 kilo. In de betrekening van Fetim is zo’n deur ongeveer drie keer sneller geplaatst dan een Okoumé-deur. De deuren hebben een gepatenteerde opbouw. Het materiaal is wat Fetim betreft goed te bewerken en te schroeven. UniPrime is schilderklaar multiplex.

Reageer op dit artikel