nieuws

Europa trekt geld uit voor stadsregio

bouwbreed Premium

De Stadsregio Arnhem-Nijmegen krijgt 90.000 euro Europese subsidie voor duurzame gebiedsontwikkeling. Het geld wordt besteed aan het versterken van de rol van duurzame energie en energiebesparing in de stedebouwkundige planning in de regio. Het is de bedoeling dat betrokken stedebouwkundigen hun kennis en vaardigheden vergroten door deel te nemen aan uiteenlopende trainingen. Een en ander […]

De Stadsregio Arnhem-Nijmegen krijgt 90.000 euro Europese subsidie voor duurzame gebiedsontwikkeling. Het geld wordt besteed aan het versterken van de rol van duurzame energie en energiebesparing in de stedebouwkundige planning in de regio. Het is de bedoeling dat betrokken stedebouwkundigen hun kennis en vaardigheden vergroten door deel te nemen aan uiteenlopende trainingen.

Een en ander maakt deel uit van een groot Europees project. Daaraan doen ook Spanje, Italië, Tsjechië en Cyprus mee. In totaal trekt Europa voor het project 1,5 miljoen euro uit.

Reageer op dit artikel