nieuws

Dura Vermeer bouwt 27 woningen Zeewolde

bouwbreed Premium

Dura Vermeer Bouw Hengelo gaat in opdracht van woningcorporatie Woonpalet 27 energiezuinige huurwoningen bouwen in Bergkwartier Laag in Zeewolde. Wat het project Dura Vermeer oplevert, is niet bekendgemaakt. De bouwer werd geselecteerd vanwege zijn duurzame oplossingen voor het plan. De woningen zijn daarna gezamenlijk doorontwikkeld in het bouwteam. Als het weer meezit, kan de bouw […]

Dura Vermeer Bouw Hengelo gaat in opdracht van woningcorporatie Woonpalet 27 energiezuinige huurwoningen bouwen in Bergkwartier Laag in Zeewolde. Wat het project Dura Vermeer oplevert, is niet bekendgemaakt. De bouwer werd geselecteerd vanwege zijn duurzame oplossingen voor het plan. De woningen zijn daarna gezamenlijk doorontwikkeld in het bouwteam. Als het weer meezit, kan de bouw in januari 2013 beginnen. In de toekomst bouwen andere ontwikkelaars nog eens twintig vrijstaande woningen, twintig goedkope en middeldure woningen in Bergkwartier Laag. Ook komt er een medisch centrum in de wijk.

Reageer op dit artikel