nieuws

Drie supermarkten verkopen isolatie

bouwbreed Premium

Drie supermarkten in Haarlemmermeer gaan zonnepanelen en woningisolatie verkopen. De winkels bieden vanaf dit weekend een zogenoemd voordeelmenu aan. Dit bestaat uit woning-isolatie en zonnepanelen. Hoe meer isolatiemateriaal in totaal wordt afgenomen, des te lager de prijs. De startkorting voor isolatiemaatregelen is 10 procent. Deze korting kan oplopen tot 25 procent, zodra meer dan 150 […]

Drie supermarkten in Haarlemmermeer gaan zonnepanelen en woningisolatie verkopen. De winkels bieden vanaf dit weekend een zogenoemd voordeelmenu aan. Dit bestaat uit woning-isolatie en zonnepanelen. Hoe meer isolatiemateriaal in totaal wordt afgenomen, des te lager de prijs. De startkorting voor isolatiemaatregelen is 10 procent. Deze korting kan oplopen tot 25 procent, zodra meer dan 150 huishoudens isolatiematerialen afnemen. De actie is opgezet door het Natuur en Milieu Centrum Haarlemmermeer en mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlemmermeer, Ymere en Agentschap NL.

Reageer op dit artikel