nieuws

Croon-BAM-Mobilis onderhoudt tunnel

bouwbreed

De combinatie Croon-BAM-Mobilis heeft het contract voor het onderhoud aan de Westerscheldetunnel verworven. Dat hebben de bedrijven vrijdag bekendgemaakt. Het onderhoudscontract gaat in maart van het volgende jaar in en kent een looptijd van twintig jaar. Behalve de tunnel zelf, ziet het contract ook toe op de toeleidende wegen. Bij de gunning woog het kwaliteitsaspect […]

De combinatie Croon-BAM-Mobilis heeft het contract voor het onderhoud aan de Westerscheldetunnel verworven. Dat hebben de bedrijven vrijdag bekendgemaakt.

Het onderhoudscontract gaat in maart van het volgende jaar in en kent een looptijd van twintig jaar. Behalve de tunnel zelf, ziet het contract ook toe op de toeleidende wegen.

Bij de gunning woog het kwaliteitsaspect van de ingediende plannen voor 70 procent mee en de prijs voor 30 procent. Volgens de opdrachtgever, de NV Westerscheldetunnel, heeft het winnende consortium zich “duidelijk als beste onderscheiden” van de overige deelnemers aan de niet-openbare Europese aanbesteding.

Reageer op dit artikel