nieuws

Cofely onderhoudt installaties Estec

bouwbreed

Cofely gaat de technische installaties van het European Space Research and Technology Centre (Estec) in Noordwijk onderhouden. Met de order van de Europese ruimtevaartorganisatie ESA is een bedrag gemoeid van 3 miljoen euro. Het contract heeft een looptijd van 3 jaar en kan met nog eens vier jaar worden verlengd. Naast het onderhoud van de […]

Cofely gaat de technische installaties van het European Space Research and Technology Centre (Estec) in Noordwijk onderhouden. Met de order van de Europese ruimtevaartorganisatie ESA is een bedrag gemoeid van 3 miljoen euro. Het contract heeft een looptijd van 3 jaar en kan met nog eens vier jaar worden verlengd.

Naast het onderhoud van de technische installaties, zal Cofely ook het bouwkundig onderhoud voor zijn rekening nemen, evenals de nieuwbouw van het huidige complex. Het terrein van het Estec in Noordwijk bedraagt ruim 44 hectare. Er werken ruim 2700 mensen.

Reageer op dit artikel