nieuws

Clubgebouw in garage

bouwbreed Premium

In de Utrechtse wijk Kanaleneiland is ASK Romein begonnen met de uitbreiding van woonwarenhuis Ikea. Behalve een 22.500 vierkante meter grote uitbreiding van het bestaande pand, komt op de plek van enkele voetbalvelden ook een grote parkeergarage. Op het dak komen twee kunstgrasvelden te liggen met uitzicht over het Amsterdam-Rijnkanaal. Het gebouw op de foto […]

In de Utrechtse wijk Kanaleneiland is ASK Romein begonnen met de uitbreiding van woonwarenhuis Ikea. Behalve een 22.500 vierkante meter grote uitbreiding van het bestaande pand, komt op de plek van enkele voetbalvelden ook een grote parkeergarage. Op het dak komen twee kunstgrasvelden te liggen met uitzicht over het Amsterdam-Rijnkanaal. Het gebouw op de foto wordt het nieuwe clubgebouw dat in de parkeergarage wordt geïntegreerd. Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel