nieuws

BAM bouwt verder in Sierra Leone

bouwbreed

BAM realiseert in Sierra Leone voor 13 miljoen euro een steiger voor de overslag van brandstof. Het project in de Sierra Leonerivier nabij de stad Pepel omvat de plaatsing van tien aanmeerpalen, de bouw van een betonnen platform en 220 meter loopbrug. Tot het werk behoort tevens een toegangsbrug van 160 meter. Vorig jaar ging […]

BAM realiseert in Sierra Leone voor 13 miljoen euro een steiger voor de overslag van brandstof. Het project in de Sierra Leonerivier nabij de stad Pepel omvat de plaatsing van tien aanmeerpalen, de bouw van een betonnen platform en 220 meter loopbrug. Tot het werk behoort tevens een toegangsbrug van 160 meter. Vorig jaar ging BAM bij Pepel voor 16 miljoen euro aan de slag met verbeteringen voor de ertsoverslag. Het eigen kraanponton Marlin werd vanuit Amsterdam overgevaren naar Sierra Leone om behulpzaam te zijn bij de plaatsing van 60 meter lange funderingspalen.

Reageer op dit artikel