nieuws

BAM bouwt scholen in gemeente Rhenen

bouwbreed

BAM Utiliteitsbouw regio Utrecht verzorgt in opdracht van de gemeente Rhenen het ontwerp en de bouw van twee basisscholen. De schetsontwerpen van de scholen zijn gemaakt door A12 architectuur in Veenendaal en zullen onder hun begeleiding in de komende maanden verder worden uitgewerkt. Daarnaast werkt BAM Utiliteitsbouw in dit project samen met Boersema Installatie Adviseurs […]

BAM Utiliteitsbouw regio Utrecht verzorgt in opdracht van de gemeente Rhenen het ontwerp en de bouw van twee basisscholen. De schetsontwerpen van de scholen zijn gemaakt door A12 architectuur in Veenendaal en zullen onder hun begeleiding in de komende maanden verder worden uitgewerkt. Daarnaast werkt BAM Utiliteitsbouw in dit project samen met Boersema Installatie Adviseurs bv en IBT Ingenieurs in Bouwtechniek. BAM start in de zomer van 2013 met de bouw van de eerste school. Dit gaat naar verwachting een jaar duren. Aansluitend zal in de zomer van 2014 met de bouw van de twee de school worden begonnen.

Reageer op dit artikel