nieuws

Wienerberger levert Edelstenen voor gevel

bouwbreed

Wienerberger introduceert met zijn Edelstenen een nieuwe reeks gevelbakstenen. De serie bestaat uit zeven steensorteringen in handstrich en handvorm. De gele Citrien, oranje Jade, rood/paarse Rutiel en grijs/bruine Topaas zijn onbezande handstrich-stenen. Oranje Kwarts, grijs/bruine Lapis en rood/paarse Opaal zijn de drie bezande bakstenen in handvorm. Alle Edelstenen komen in het waalformaat van 210 bij […]

Wienerberger introduceert met zijn Edelstenen een nieuwe reeks gevelbakstenen. De serie bestaat uit zeven steensorteringen in handstrich en handvorm. De gele Citrien, oranje Jade, rood/paarse Rutiel en grijs/bruine Topaas zijn onbezande handstrich-stenen. Oranje Kwarts, grijs/bruine Lapis en rood/paarse Opaal zijn de drie bezande bakstenen in handvorm. Alle Edelstenen komen in het waalformaat van 210 bij 100 bij 50 millimeter. De samenvoeging van aparte kleikleuren en pigmenten geeft de bakstenen in de woorden van Wienerberger ‘een unieke en genuanceerde uitstraling’.

Reageer op dit artikel