nieuws

Verver: Over meerwerk stond niets op papier

bouwbreed Premium

Gebekvecht over de juistheid van emailadressen kenmerkte vrijdag de rechtszaak in Rotterdam over de verbouwing van de woning van het Schiedamse burgemeestersgezin Verver. Rechter Van den Hurk verzocht meermaals de familie en aannemingsbedrijf Van den Tempel de emoties te bedwingen en woorden als ‘‘complot’’ en ‘‘jokken’’ achterwege te laten. De aannemer en het burgemeestersgezin kwamen […]

Gebekvecht over de juistheid van emailadressen kenmerkte vrijdag de rechtszaak in Rotterdam over de verbouwing van de woning van het Schiedamse burgemeestersgezin Verver. Rechter Van den Hurk verzocht meermaals de familie en aannemingsbedrijf Van den Tempel de emoties te bedwingen en woorden als ‘‘complot’’ en ‘‘jokken’’ achterwege te laten.

De aannemer en het burgemeestersgezin kwamen in 2007 een verbouwing van circa 3 ton overeen. Door meerwerk werd dit bedrag verdubbeld. Verver vindt de verbouwing ‘‘prutswerk’’ en weigert de laatste 3 ton te voldoen, ook omdat er niets over meerwerk zou zijn afgesproken. Volgens de aannemer wist het gezin exact om welk werk het ging en wat dat zou kosten.

Correspondentie over meerwerk beweert Verver nooit te hebben ontvangen. ‘‘Ongeloofwaardig’’, vindt Van den Tempels raadsman mr. Richel. De stukken werden gemaild, per post verstuurd en bij Verver in de brievenbus gestopt. Door het geschil met de burgemeester ontving Van den Tempel geen gemeentelijke opdrachten meer.

> pagina 6: ‘Mailen naar niet-bestaand emailadres’

Reageer op dit artikel