nieuws

Rooster ventileert spouwmuur

bouwbreed

Strickolith uit Raamsdonksveer biedt een nieuw kunststof ventilatierooster voor spouwmuren. Het ronde rooster steekt in een gat van 26 millimeter diameter. Na het aanbrengen van de afwerklaag wordt het direct in een kitlaag aangedrukt. Het rooster is universeel te gebruiken, meldt Strickolith. De leverancier adviseert het voor muren met minder dampopen pleistersystemen of dampdichte afwerkingssystemen. […]

Strickolith uit Raamsdonksveer biedt een nieuw kunststof ventilatierooster voor spouwmuren. Het ronde rooster steekt in een gat van 26 millimeter diameter. Na het aanbrengen van de afwerklaag wordt het direct in een kitlaag aangedrukt. Het rooster is universeel te gebruiken, meldt Strickolith. De leverancier adviseert het voor muren met minder dampopen pleistersystemen of dampdichte afwerkingssystemen. Het rooster helpt het buitenspouwblad snel te drogen.

Reageer op dit artikel