nieuws

Postma: Orderboek leeg, personeel weg

bouwbreed Premium

Aannemingsbedrijf Postma uit Bergharen vraagt ontslag aan voor het voltallige personeel. Dat laat directeur Niek Postma weten aan het regionale dagblad De Gelderlander . “De orderportefeuille is nagenoeg leeg en ik weiger onder de kostprijs te gaan werken”, zo geeft hij als verklaring. Het ontslag zou dertig werknemers treffen. Postma richt zich op werk in […]

Aannemingsbedrijf Postma uit Bergharen vraagt ontslag aan voor het voltallige personeel. Dat laat directeur Niek Postma weten aan het regionale dagblad De Gelderlander . “De orderportefeuille is nagenoeg leeg en ik weiger onder de kostprijs te gaan werken”, zo geeft hij als verklaring. Het ontslag zou dertig werknemers treffen. Postma richt zich op werk in zowel de gww als de b&u.

Reageer op dit artikel