nieuws

Nieuw bureau

bouwbreed

Sinds de bouwvak werkt Norel Bouwgroep uit Epe aan de nieuwbouw van het politiebureau op het voormalig Vredestein-terrein in Doetinchem. Nu worden de kanaalplaten voor de begane grond gelegd. Het politiebureau, een ontwerp van BCT Architecten uit Enschede in opdracht van de politie Noord- en Oost-Gelderland, krijgt een oppervlakte van 4000 vierkante meter, verdeeld over […]

Sinds de bouwvak werkt Norel Bouwgroep uit Epe aan de nieuwbouw van het politiebureau op het voormalig Vredestein-terrein in Doetinchem. Nu worden de kanaalplaten voor de begane grond gelegd. Het politiebureau, een ontwerp van BCT Architecten uit Enschede in opdracht van de politie Noord- en Oost-Gelderland, krijgt een oppervlakte van 4000 vierkante meter, verdeeld over drie bouwlagen. Naast kantoorfuncties omvat het project een cellencomplex voor vijftien arrestanten en een parkeerdek op de overdekte buitenruimten. De totale kosten bedragen 9 miljoen euro. Foto: APA/Sjef Prins

Reageer op dit artikel