nieuws

Imtech: Duitse orders van 48 miljoen euro

bouwbreed Premium

Imtech heeft voor 48 miljoen euro aan nieuwe ICT-orders in Duitsland binnengehaald. De opdrachten zijn afkomstig van grote concerns als Hans Grohe (sanitair), Bruno Bader (postorder), Amer Sports (sportartikelen). Imtech maakte tegelijk de overname van Infas Enermetric wereldkundig, een klein Duits ict-bedrijf met een omzet van 1 miljoen euro. Infas Enermetric ontwikkelde software voor energie- […]

Imtech heeft voor 48 miljoen euro aan nieuwe ICT-orders in Duitsland binnengehaald. De opdrachten zijn afkomstig van grote concerns als Hans Grohe (sanitair), Bruno Bader (postorder), Amer Sports (sportartikelen).

Imtech maakte tegelijk de overname van Infas Enermetric wereldkundig, een klein Duits ict-bedrijf met een omzet van 1 miljoen euro. Infas Enermetric ontwikkelde software voor energie- en beheervraagstukken voor onroerend goed in de publieke sector.

Reageer op dit artikel