nieuws

Imtech aan de slag bij hotel in Azerbeidzjan

bouwbreed Premium

Imtech heeft een opdracht in Azerbeidzjan in de wacht gesleept. Het gaat om alle technische oplossingen rond de bouw van het Shahdag Hotels-project, 250 kilometer ten noorden van hoofdstad Bakoe. De opdracht heeft voor de technisch dienstverlener een waarde van 24,5 miljoen dollar. Het hotelproject vormt het middelpunt van het grootste gecombineerde winter/zomersportresort ter wereld. […]

Imtech heeft een opdracht in Azerbeidzjan in de wacht gesleept. Het gaat om alle technische oplossingen rond de bouw van het Shahdag Hotels-project, 250 kilometer ten noorden van hoofdstad Bakoe. De opdracht heeft voor de technisch dienstverlener een waarde van 24,5 miljoen dollar. Het hotelproject vormt het middelpunt van het grootste gecombineerde winter/zomersportresort ter wereld. Het project omvat twee luxe vijfsterrenhotels, het Palace Hotel en het Five Star Hotel. De capaciteit van beide hotels bedraagt 332 luxe en ruime suites, kamers en appartementen met een totale oppervlakte van meer dan 50.000 vierkante meter.De eerste fase van het project wordt eind 2012 geopend.

De opdracht wordt uitgevoerd door Imtechs Turkse dochteronderneming AE Arma-Elektropanç.

Reageer op dit artikel