nieuws

Houten uitbouw

bouwbreed

Medewerkers van Van Driesten Bouw werken in Leiden aan de nieuwe opmerkelijk gevormde houten uitbouw van het Mare College. De houten spanten gaan het skelet vormen van de door 24H Architecten ontworpen aula en zal later met gekleurde leisteen bekleed worden. De uitbouw is onderdeel van een grote uitbreiding (1.550 vierkante meter) van de school […]

Medewerkers van Van Driesten Bouw werken in Leiden aan de nieuwe opmerkelijk gevormde houten uitbouw van het Mare College. De houten spanten gaan het skelet vormen van de door 24H Architecten ontworpen aula en zal later met gekleurde leisteen bekleed worden.

De uitbouw is onderdeel van een grote uitbreiding (1.550 vierkante meter) van de school waarbij bestaande elementen worden gesloopt en andere gerenoveerd (1.950 vierkante meter). Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel