nieuws

Gevelklauw schept ruimte bij renovatie

bouwbreed

Vilton brengt zijn Gevelklauw onder de aandacht. De leverancier uit Lelystad adviseert dit hulpmiddel bij het maken van openingen in gevels; bijvoorbeeld bij het renoveren van gevels. Een aantal Gevelklauwen wordt daarvoor verticaal op de muur geplaatst. Het hulpmiddel drukt zeven lagen metselwerk op elkaar en vormt een tijdelijke latei. Dit voorkomt scheuren en verzakkingen […]

Vilton brengt zijn Gevelklauw onder de aandacht. De leverancier uit Lelystad adviseert dit hulpmiddel bij het maken van openingen in gevels; bijvoorbeeld bij het renoveren van gevels. Een aantal Gevelklauwen wordt daarvoor verticaal op de muur geplaatst. Het hulpmiddel drukt zeven lagen metselwerk op elkaar en vormt een tijdelijke latei. Dit voorkomt scheuren en verzakkingen in het metselwerk. In de uitleg van Vilton vervangt de Gevelklauw schroefstempels waardoor er meer ruimte overblijft voor de montage van waterkeringen of een kozijn. De Gevelklauw kan telkens opnieuw worden gebruikt.

Reageer op dit artikel