nieuws

Geen telefoonlijnen in Gentse nieuwbouw

bouwbreed Premium

De Vlaamse overheid heeft in Gent een nieuw gebouw van twee verdiepingen voor de federale politie neergezet, maar is de telefoon- en computeraansluitingen vergeten.

De politie spreekt van een “foutje” van de rijksgebouwendienst (Regie der Gebouwen), die voorlopig niet officieel wil reageren. Een ambtenaar van deze dienst sprak gisterochtend echter van een “vergetelheid van de aannemer”. In het gebouw is een laboratorium en een medische dienst van de politie gevestigd waar veertig mensen werken. Die zouden daar begin 2013 hun intrek nemen, maar dat gaat niet door. Er moet nu eerst een openbare aanbesteding worden uitgeschreven. De kostprijs voor het vergeten karwei wordt geraamd op 300.000 tot 400.000 euro.

Reageer op dit artikel