nieuws

Elf groenprojecten in regio Haaglanden

bouwbreed Premium

Stadsgewest Haaglanden trekt bijna 600.000 euro uit om elf groenprojecten te realiseren. Dat maakt het stadsgewest bekend. Verschillende gemeenten, waaronder Delft, Rijswijk en Zoetermeer, hebben subsidies aangevraagd om natuurprojecten te kunnen aanleggen. Deze zijn voor een deel gehonoreerd. Het geld is afkomstig van het Fonds Groen Haaglanden waarin negen gemeenten geld hebben gestort. Hieruit worden […]

Stadsgewest Haaglanden trekt bijna 600.000 euro uit om elf groenprojecten te realiseren. Dat maakt het stadsgewest bekend. Verschillende gemeenten, waaronder Delft, Rijswijk en Zoetermeer, hebben subsidies aangevraagd om natuurprojecten te kunnen aanleggen. Deze zijn voor een deel gehonoreerd. Het geld is afkomstig van het Fonds Groen Haaglanden waarin negen gemeenten geld hebben gestort. Hieruit worden zowel projecten van overheden als van particulieren gesubsidieerd.

Reageer op dit artikel