nieuws

Centrosolar biedt licht zonnepaneel

bouwbreed Premium

Centrosolar Benelux uit Tiel stelt zijn nieuwe lichtgewicht glas-glas zonnepaneel voor. Deze S-Class Vision heeft een ruit van 2,3 millimeter dik. Achter de ruit zitten 54 zonnecellen die tussen twee glasplaten zijn gelamineerd. De totale constructie heeft volgens Centrosolar zo’n hoge mechanische stijfheid dat een aluminium frame niet nodig is. Afhankelijk van de uitvoering genereert […]

Centrosolar Benelux uit Tiel stelt zijn nieuwe lichtgewicht glas-glas zonnepaneel voor. Deze S-Class Vision heeft een ruit van 2,3 millimeter dik. Achter de ruit zitten 54 zonnecellen die tussen twee glasplaten zijn gelamineerd. De totale constructie heeft volgens Centrosolar zo’n hoge mechanische stijfheid dat een aluminium frame niet nodig is. Afhankelijk van de uitvoering genereert het paneel 225 of 235 wattpiek. Het paneel kan in het dak of ‘los’ worden gebruikt.

Reageer op dit artikel