nieuws

C’Magne buigt zich over Floriadeterrein

bouwbreed Premium

Het bestuur van Venlo Greenpark heeft projectontwikkelaar Geerd Simonis uit Heerlen uitgekozen om het Floriadeterrein in Venlo te herontwikkelen. Zijn bedrijf C’Magne werd uit vier ontwikkelaars gekozen. Het terrein is voorzien als kantorenpark, het Greenpark. Maar de economische crisis gooit roet in het eten. Venlo Greenpark wil voorkomen dat het park verpietert. C’Magne moet om […]

Het bestuur van Venlo Greenpark heeft projectontwikkelaar Geerd Simonis uit Heerlen uitgekozen om het Floriadeterrein in Venlo te herontwikkelen. Zijn bedrijf C’Magne werd uit vier ontwikkelaars gekozen. Het terrein is voorzien als kantorenpark, het Greenpark. Maar de economische crisis gooit roet in het eten.

Venlo Greenpark wil voorkomen dat het park verpietert. C’Magne moet om te beginnen in kaart gaan brengen welke paviljoens weg gaan en welke kunnen blijven staan, en verder wat met de themavelden gaat gebeuren. In december moet dat in kaart zijn gebracht. Verval voorkomen is belangrijk, om op termijn bedrijven te kunnen aantrekken voor het park.

C’Magne is gespecialiseerd in de herontwikkeling van locaties en won in 2011 de Beste Bedrijventerrein Award. Geerd Simonis kocht enkele jaren geleden het oude Philips-complex in Heerlen en ontwikkelde het succesvol tot een nieuw bedrijventerrein.

Reageer op dit artikel