nieuws

Architectenbureau groeit over de grens

bouwbreed Premium

Het Eindhovense Van Aken Architecten kampt net als andere bureaus met de gekrompen Nederlandse markt. Dankzij groei in het buitenland weet het zijn orderportefeuille sinds een jaar geleden toch met 20 procent te laten groeien. Het bureau slaat zijn vleugels onder meer uit in België in Duitsland. Om de Duitse markt beter te kunnen bedienen, […]

Het Eindhovense Van Aken Architecten kampt net als andere bureaus met de gekrompen Nederlandse markt. Dankzij groei in het buitenland weet het zijn orderportefeuille sinds een jaar geleden toch met 20 procent te laten groeien. Het bureau slaat zijn vleugels onder meer uit in België in Duitsland. Om de Duitse markt beter te kunnen bedienen, opent het komende week een kantoor in de Duitse stad Aken. Het wordt het eerste eigen buitenlandse kantoor van Van Aken Architecten. De inzet van het bureau, met in 2011 een netto-omzet van 7,5 miljoen euro, is verdere groei over de grens, waar de markten veel kansen bieden.

Reageer op dit artikel