nieuws

A12 Architecten uit Veenendaal failliet

bouwbreed Premium

Het Veenendaalse bureau A12 Architecten is failliet. Het betreft een middelgroot bureau met een twintigtal medewerkers. Een vermindering van de hoeveelheid werk door de slechte markt in combinatie met moeilijk te innen rekeningen zouden het bureau de das om hebben gedaan. Curator Rob Boers verklaart te willen onderzoeken of een doorstart mogelijk is. Volgens hem […]

Het Veenendaalse bureau A12 Architecten is failliet. Het betreft een middelgroot bureau met een twintigtal medewerkers. Een vermindering van de hoeveelheid werk door de slechte markt in combinatie met moeilijk te innen rekeningen zouden het bureau de das om hebben gedaan. Curator Rob Boers verklaart te willen onderzoeken of een doorstart mogelijk is. Volgens hem hebben zich al gegadigden aangediend. Hoe kansrijk deze partijen zijn, moet nog duidelijk worden. A12 Architecten heeft behalve architecten ook bouwkundig medewerkers en een adviseur duurzaamheid in dienst.

Reageer op dit artikel