nieuws

Drie instituten trekken samen op

bouwbreed

Deltares, Alterra en Imares gaan nauwer samenwerken. Volgens de kennisinstituten garandeert de samenwerking “een geïntegreerd antwoord op vraagstukken rond kust en zee, stroomgebieden en grondwater, deltagebieden, leefomgeving en landinrichting” voor het bedrijfsleven. Minister Verhagen (economische zaken) is blij dat de instituten samen optrekken. “Door dit convenant zijn de instituten in staat om samen te werken […]

Deltares, Alterra en Imares gaan nauwer samenwerken. Volgens de kennisinstituten garandeert de samenwerking “een geïntegreerd antwoord op vraagstukken rond kust en zee, stroomgebieden en grondwater, deltagebieden, leefomgeving en landinrichting” voor het bedrijfsleven.

Minister Verhagen (economische zaken) is blij dat de instituten samen optrekken. “Door dit convenant zijn de instituten in staat om samen te werken met ondernemers uit de Topsector water en nieuwe producten en diensten te ontwikkelen die de samenleving echt nodig heeft.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels